/ MailSMS / MailSMS i praksis
   Menu
MailSMS i praksis

SMS fra e-mail eller egne applikationer
MailSMS er et system, der helt uden installation af software muliggør afsendelse af SMS’er fra vilkårlige e-mail systemer.

E-mail og SMS har meget til fælles. De er begge hurtige, effektivt og billige. Hver har sine fortrin: SMS udmærker sig især ved at være en ’ personlig e-mail, der læses med det samme.’

Man kan opnå udvidet SMS-funktionalitet i Outlook ved at installere en MailSMS plugin.

MailSMS indeholder et avanceret administrationsmodul, der gør det enkelt for IT-afdelingen at vedligeholde brugere, styre rettigheder på afdelings- og brugerniveau, fordele omkostninger på afdelinger afhængigt af forbrug og meget mere.

Udvid eksisterende applikationer med SMS-funktionalitet
Som et supplement til MailSMS har vi udviklet en ActiveX DLL-komponent, der gør det nemt for jer at udvide en eller flere af jeres eksisterende applikationer med SMS-funktionalitet. I angiver blot modtager-numre og besked-indhold via DLL-komponenten, som automatisk kalder MailSMS-systemet op over Internettet, sender beskederne og melder tilbage om resultatet.

Der er også mulighed for at kalde MailSMS via http som alternativ til DLL-komponenten.

Kom i gang på få minutter!
MailSMS kræver ingen installation. Så snart du har oprettet en MailSMS-konto, kan du begynde at sende SMS-beskeder.

Hvis du er Outlook-bruger og ønsker at opnå udvidet funktionalitet, skal du blot downloade og installere et MailSMS-program på din pc eller på virksomhedens server.

Opret en testkonto, og send 10 SMS’er gratis.  
Opret konto
 


Administration
 
Kunde ID:
Brugernavn:
Password:
Husk mig:

MailSMS præsentation